top of page
Don%252525252520website%252525252520nieu

DONNY

In mijn vrije tijd ben ik graag in het bos met mijn vriendin en onze twee honden. Of met vrienden aan het wildkamperen ergens in de vrije natuur en bezoek ik graag oude ruïnes ergens Europa. Ook wandelen, vuur maken en muziek maken of luisteren hoort daar voor mij bij. Andere dagen ben ik te vinden met mijn jeep in de modder of aan het cruisen op de motor.

 

10 jaar geleden kwam ik in aanraking met stoffen, ik ben op de Albert Cuijp markt bij de Boerenbonthal gaan werken. Vanuit daar groeide mijn passie voor het product. De mogelijkheden leken in eens eindeloos en maken dezelfde soort ideeën bij mij  los als hout of staal. Na een jaar werken besloten om samen met Jordi, een jeugd vriend van mij dit in Den Haag ook te gaan doen onder dezelfde vlag. Sinds 2018 zijn we van naam gewijzigd om zelf een identiteit aan onze winkel te kunnen gaan geven. We willen mee in veranderingen en zelf veranderingen aanbrengen, onder een eigen naam gaat dat gemakkelijker en sneller.

Sinds de naamsverandering ben ik mijn werkveld gaan verbreden, in samenwerking met Jeroen, mijn buurman en vriend hebben we een webshop (stoffen en zo) geopend.

Met een andere vriend Hans Koornstra, ben ik de project stoffering (Wijnands & Koornstra) ingedoken waarbij ik de gordijnen voor mijn rekening neem en Hans de vloeren. Zelf was ik ook altijd veel aan het klussen bij klanten en sinds 2018 met Jorick, ook een goede maat van mij. Samen hebben we de montage voor gordijnen opgezet. En binnen de projecten begint dit nu ook steeds meer vorm aan te nemen.

 

Zoals je leest ben ik een creatieve geest. Mijn ideeën liggen nooit vast en ontwikkelen met de tijd en ervaring. Zo ook in sport en passies, Mijn interesse gaat naar alles wat leuk kan zijn. Wanneer ik merk dat mijn focus naar 1 ding begint te gaan, dan ontstaat er wat. Ik geef boks training, en zelf ben ik druk bezig met paaldansen. Bij sport horen blessures en herstel, en zo ben ik na lang zoeken het pad van Reiki gaan bewandelen. En daar ligt op dit moment flink de aandacht op in mijn leven.

 

Vorig jaar kwam ik erachter dat ik voor deze dingen ruimte nodig begon te hebben. Er kwam een flinke loods op mijn pad, Hal 11. Daar heb ik een showroom, kantoor en opslag ingebouwd voor de Projecten. Een trainingsruimte voor boksen en paaldansen. En we gaan binnenkort beginnen aan de werkplaats, de lounge en de Bar.

Ik vind het heerlijk om zo stap voor stap te kunnen werken aan iets waarvan ik zelf ook geen flauw idee heb hoe het eruit gaat zien.

Jordi 2 website.jpg

JORDI

Ik ben Jordi Lieuwen, kersverse vader van Loïs en al 2 maanden gelukkig getrouwd met Iris. In mijn vrije tijd game ik graag en ik ga graag kijken bij de voetbal wedstrijden van Ajax.

Ik ben hier komen werken dankzij mijn vriend Donny die de eigenaar is van deze prachtige winkel.
Toen de plannen er waren vroeg hij of ik zin had om met hem het "diepe" in te springen.
Samen hebben we de vloer gelegd, stellingen gebouwd, lampen opgehangen.

Bloed, zweet en tranen zitten hierin.
 

'De werksfeer is heel relaxt, heerlijke combinatie van mensen met

allen hun eigen dingen.

Het is heel leuk om te zien hoe dat

allemaal samenvalt'.

Ik heb de dagelijkse leiding over de winkel. Ik stuur de mensen aan die hier werken, doe de boekhouding en ik overleg met Donny hoe/wat/waar en moet dat dan invullen.
Ik voel me daardoor en mede door de opbouwgeschiedenis van de winkel voor alles verantwoordelijk.

Soms te veel wat goed voor me is ;)

kim website.jpg

KIMBERLEY

In 2004 heb ik de opleiding MBO niveau 2 'Medewerker Naaizaal' gekozen om te leren naaien zodat ik cosplay kostuums kon maken.

Echter vond ik het allemaal zo interessant dat ik besloot mijn opleiding door te zetten om zo een MBO niveau 4 'Mode Maatkleding' te scoren. 

In 2010 studeerde ik af en had ondertussen een flink portfolio aan cosplay kostuums gemaakt welke ik mocht laten zien op onze eindmodeshow. 

Mijn passie voor cosplay is echter met de jaren veranderd en nu ligt mijn passie bij stijldansen. Ik vind het dan ook enorm leuk om kleding te maken voor de wedstrijden waar in aan meedoe.

 

Stoffen en materialen zijn zo bijzonder. Het is namelijk nog geen eindproduct en de uitkomsten zijn enorm! 

 

'De creativiteit van klanten en de inbreng van mijn eigen creativiteit is fijn en inspirerend'.

 

Van ervaren naaisters leer ik nieuwe methodes en aan nieuwe naaister geef ik mijn kennis door. 

De winkel is groot en vol met kleurtjes, printjes, texturen en vooral enorm lieve collegas.

Mijn functie bij Tessuti is verkoopmedewerkster en leidinggevende van het atelier.

Als verkoopmedewerkster help ik klanten bij het zoeken en vinden van hun materialen voor hun projecten, help ik mee met het bedenken van oplossingen en neem ik bestellingen op.

En als leidinggevende van het atelier ben ik vooral bezig met het maken van opdrachten van klanten zoals; tuinkussen, zit-en sierkussens, tafelkleden, servetten, matrashoezen en zelfs complete bankhoezen

Annemarie Mei.jpg

ANNEMARIE

In mijn vrije tijd ben ik het liefste in de natuur te vinden. Ik wandel dan graag samen met de honden en mijn vriend. Ook boks ik elke week.  Sinds een jaar heb ik weer mijn hobby fotografie opgepakt. En dat loopt mooi samen met mijn functie als commercieel medewerkster. Ik ben verantwoordelijk voor het bijhouden van de  social media en website. Waar ik de foto's voor maak en bewerk.  Daarnaast ben ik ook verkoopmedewerkster. 


In 2013 en 2014 heb ik de opleidingen Digitale vormgeving, Mode en Fotostyling gevolgd op Akademie Vogue. Daar begon mijn interesse in mode en het vormgeven te groeien. 

De werksfeer bij Tessuti is heel prettig. 

Het is fijn om met creatieve mensen een goed en hecht team te vormen. Met ieder zijn eigen specialiteit. 

Ik vind het contact met klanten enorm leuk. Ik probeer iedereen zo goed mogelijk te helpen en advies te geven, zodat de klant tevreden de winkel  verlaat.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:           12:30 - 17:30 

Dinsdag:             10:00 - 18:00

Woensdag:        10:00 - 18:00

Donderdag:       10:00 - 18:00

Vrijdag:               10:00 - 18:00

Zaterdag:           10:00 - 18:00

Zondag:              Gesloten

ADRES

Papestraat 29

2513 AV  Den Haag

T  +31 (0)70 362 8186

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page